NOTICIAS
 
 • MISION FLORIDA > CATALUNYA 25 NOVIEMBRE 2014

   

   

   

  PROGRAMA MEETING EMPRESARIAL “BUILDING THE BRIDGE
   
  Strategic Consulting for New Markets
   
   
  Peralta & Olano, i l`Ajuntament de Granollers us conviden a una sessió informativa amb l’objectiu de presentar a l’empresariat del Vallès Oriental les oportunitats de negocis que ofereix l’àrea de Manatee i Sarasota, amb una zona d’impacte econòmic que arriba fins a Orlando, Tampa, Naples i Fort Myers.
  CONTINGUT DE LA JORNADA
  Els comtats de Manatee i Sarasota ofereixen una projecció natural al mercat interior dels Estats Units i són una plataforma indispensable per a acudir als mercats d’Amèrica Central i de Sud-Amèrica.
  L’àrea encara presenta uns costos d’implantació d’operacions molt per sota dels de la costa est de Florida, oferint així mateix la mateixa qualitat i nivell d’infraestructures, amb una orientació clara cap a la indústria, la logística, la distribució i les empreses de noves tecnologies.
  En aquesta sessió es pretén convidar les empreses catalanes a establir un vincle per desenvolupar els seus plans d’expansió territorial des d’aquesta zona. A més, les institucions i entitats americanes que acudiran a l’esdeveniment tenen per objectiu establir sinergies amb empreses i entitats de Catalunya.
   
   
  Lloc: Can Muntanyola (Granollers), Polígon Undustrial Palou Nord
           Camí del Mig, 22.
  Data i horari: 19 de novembre de 2014 – 15:45- 18 h
  Programa
   
  Inscripcions: contacto@peraltayolano.com– Places limitades.

   

Enlaces:     COL·LEGI D´ADVOCATS DE GRANOLLERS     COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA     Generalitat de Catalunya     AJUNTAMENT DE GRANOLLERS