Formació

La formació és molt important tant a nivell personal com empresarial. Valorem especialment les sinergies i l’emprenedoria que es genera a les empreses per aconseguir els millors resultats.

Dirigim el Campus de l’Escola de Negocis a Catalunya, Institut d’Emprenedoria Avançada.

Institut d’Emprenedoria Avançada. Som Escola de Negocis, una institució que té com a finalitat crear un espai de formació i projecció per empreses i nous emprenedors tant de forma presencial, semipresencial com online, dins d’una nova ètica empresarial, així com un referent en la formació intra empresarial nacional i internacional.

Tenim un claustre de docents de primer nivell en les diverses àrees de formació professional, jurídica, econòmica…

Els nostres campus o seus estan a Granollers (Barcelona), Madrid i Miami.

Dins del nostre grup s’enquadra també la Saint Kolbe University, universitat privada amb seu a Miami, on oferim programes 100% online de Master of Science i programes de graduate Certificate, en anglès i castellà.

Desenvolupem cursos a mida de les necessitats de l’empresa. També impartim cursos finançats per la Fundació Tripartita, fent programes de cursos a mida i personalitzats, segons les necessitats de les empreses i gestionant els tràmits per obtenir la subvenció FUNDAE.